Bjørn Dæhlie og statsminister Erna Solberg ser frem til jubileumsfesten til ære for kongeparet søndag. Foto: Geir Owe Fredheim
Bjørn Dæhlie og statsminister Erna Solberg ser frem til jubileumsfesten til ære for kongeparet søndag. Foto: Geir Owe Fredheim

Bjørn Dæhlie: - Drømmeføre på Slottsplassen

Minus 9 grader og strålende solskinn! Alt ligger til rette for en fantastisk vinteridrettsfest på Slottsplassen søndag 17. januar. – Nå som statsminister Erna Solberg har fått preparert ferdig kan jeg melde om at det blir drømmeføre, sier skikongen Bjørn Dæhlie.

I dag preppet Dæhlie og statsministeren skiløyper foran Slottet. 
- Nå håper jeg at det kommer mange barnefamilier på søndag, sier Dæhlie som ber folk ta på seg godt med klær.
- Ullundertøy inntil kroppen, skibukse og en god og tykk boblejakke - da er man godt rustet, sier Dæhlie som selv har et tettpakket program når Kongeparets 25-årsjubileum skal feires.

- Jeg gleder meg stort til å møte kongeparet som jeg skal vise rundt på Slottsplassen. Jeg skal selv stå på langrenn, og jeg må innrømme at jeg ser frem til å bære Den olympiske ild fra Slottsplassen til Universitetsplassen, sier Dæhlie.

Se hele programmet


Statsminister Erna Solberg fikk prøve seg bak spakene på en preppemaskin fredag. Nå gleder hun seg til søndagens folkefest på Slottsplassen. Foto: Geir Owe Fredheim 

Statsminister Erna Solberg sier det vil være utlån av ski, men at det er smart at de som har eget utstyr tar med dette selv.
- Det er spådd kjempefint vær, og alt ligger til rette for at barn vil glede seg over alle de ulike vinteraktivitetene. Det blir masse å finne på for hele familien, sier statsministeren og legger til:
- Også kommer jo kongen og dronningen ut for å hilse på barna, sier Erna Solberg.

Les mer på Facebook:  https://www.facebook.com/events/1528041557510678/