Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Ungdomslekene 2019

Ungdomslekene_612.jpg
Sted: Lillehammer Olympiapark
Start: 03.05.2019 08:00 Slutt: 05.05.2019 16:00

Helgen 3.-5. Mai 2019 skal det arrangeres Ungdomslekene for 5 gang på rad i Lillehammer Olympiapark. Ungdomslekene et produkt av Særforbundsalliansen som består av 15 særforbund i NIF. Det skal gjennomføre ulike konkurranseformer, stevner, mesterskap og skoletiltak i løpet av denne helgen med flere tusen personer involvert.

Fredag 3. Mai mellom kl. 09.00 og 14.15 kommer det 330 elever fra skoler i gangavstand til Olympiaparken og disse elevene får prøve seg på bordtennis, basket, biljard, badminton, boksing, klatring, fekting, bueskyting, dans, parkour og lacrosse (fra studentidrettsforbundet). Her vil de få innføring i idretter de kanskje aldri har forsøkt tidligere. Målet med tiltaket er å skape idrettsglede innenfor idretter man kanskje ikke har på Lillehammer per i dag, men som på sikt kanskje kan starte opp et tilbud.

Når skoletiltaket er ferdig fredag er det flere idretter som starter sin konkurranse, mens andre starter da jobben med å rigge opp til sin konkurranse fra lørdag. I tillegg til idrettene som tidligere er nevnt vil både skytterforbundet ha stevne, bowlingforbundet har NM på hamar hele helgen og vannski & wakeboard forbundet stiller med stand i Håkons hall. Det vil også bli satt opp en stand fra Antidoping Norge som svarer på spørsmål samt at man kan ta testen «Ren utøver».

Følg arrangementet på deres hjemmesider eller på facebooksiden