Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Ungdatakonferansen 2018

ungdata.jpg
Sted: Øvre Slottsgate 3, Oslo Sentrum
Start: 13.11.2018 08:00 Slutt: 13.11.2018 16:00

Ungdatakonferansen 2018 – Idrett og ungdomstid

Idrett er den organiserte fritidsaktiviteten som klart flest ungdommer driver med. I tillegg trener mange unge på egenhånd og i treningsstudioene. Årets Ungdatakonferanse løfter fram idrett og trening som en viktig del av unges hverdag. Vi vil få presentert ny forskning om deltakelse både i og utenfor organisert idrett. Hva betyr det egentlig å drive med idrett for ungdom i dag? Hvorfor er det så store sosiale forskjeller i hvem som deltar i idrettslagene i Norge? Har idretten betydning for hvordan ungdom ser på seg selv? Hvilken rolle spiller foreldrene? Hvordan kommer skyggesider som overdrevent kroppsfokus til syne i ungdomsidretten?

Konferanseprogram

Sted: Sentralen, Øvre slottsgate 3, Oslo sentrum

Tid: 13. november 2018

PåmeldingMeld deg på konferansen her

Hva er Ungdatakonferansen?

Ungdatakonferansen er en årlig møteplass mellom ungdomsforskere og praksisfeltet, der målet er å få mer kunnskap om trender og utviklingstrekk i ungdomstida. Landets fremste forskere vil presentere oppdatert forskning, og diskutere hvilken betydning idrett har blant dagens ungdom. Konferansen er aktuell for de som jobber med ungdom til daglig, for forskere og studenter, politikere og beslutningstakere og andre som er opptatt av det nyeste innen norsk ungdomsforskning.

Årets konferanse er en del av et større forskningssamarbeid mellom NOVA/OsloMet og Norges idrettshøgskole. Her kan du lese mer om forskningsprosjektet «Idrettens posisjon i ungdomstida».

Trykk her for å gå til konferansens nettside