Fra åpningen 6. januar.
Fra åpningen 6. januar.

Halden Arena - storstue for liten og stor

Halden Arena har raskt etablert seg som byens nye epicenter for idrett og aktivitet, og tilbyr et signifikant løft for samfunnet i Halden. Med over 1000 kvadratmeter av moderne fasiliteter, er arenaen designet for å være et pulserende samlingspunkt for innbyggere i alle aldre, fra tidlig morgen til sen kveld.

Gjennom et tett samarbeid mellom lokalidretten og kommunen, har man sikret at idrettens behov har vært i førersetet gjennom hele utviklingsprosessen. Resultatet er en toppmoderne arena som ikke bare fremmer fysisk aktivitet og sport, men også tjener som en viktig sosial møteplass som styrker samholdet og fellesskapet i Halden.

Stian Lie, daglig leder i Halden idrettsråd, deler innsikt i prosjektets bakgrunn: "Helt fra prosjektet ble startet, så har vi vært med å ta til idretten sin sak. Og idretten sine behov i møtet med kommunen. Og vi har blitt tatt veldig på alvor." Dette understreker den sentrale rollen idretten har spilt i utviklingen av Halden Arena.

Fredrik Holm, ordfører i Halden, påpeker også arenaens betydning for byen: "Det er viktig å ha trygge, gode sosiale møteplasser. Hvor folk kan komme inn, oppleve fellesskap og glede gjennom idretten." Hans uttalelse bekrefter viktigheten av Halden Arena som en integrert del av byens sosiale og idrettslige infrastruktur, og hvordan den bidrar til å skape et inkluderende miljø for Haldens innbyggere.