Sindre Rønning kommer til anleggskonferansen på Scandic Hamar lørdag 17. februar.
Sindre Rønning kommer til anleggskonferansen på Scandic Hamar lørdag 17. februar.

Hvordan få økonomisk støtte i anleggsutviklingen? Sindre Rønning gir deg svaret

Har du ennå ikke meldt deg på? Mer info om innholdet, foredragsholderne og påmelding for anleggskonferansen på Scandic Hamar lørdag 17. februar får du her. Konferansen er helt gratis og tettpakket av høydepunkter og kompetente folk.

Tema for konferansen er hvordan vi kan tenke og jobbe for å skape gode idretts- og aktivitetsanlegg i og rundt eksisterende eller fremtidige klubbhus.

- Vi har allerede mange påmeldte, men den gode nyheten er at det er plass til enda flere til å bli med på denne høykompetente anleggskonferansen. Dette er en sjelden mulighet til å lære av de aller beste innenfor tidligfase i anleggsprosjekter, i et program tettpakket av høydepunkter. Vi vil absolutte anbefale alle å sette av noen timer på Scandic Hamar denne lørdagen 17. februar, sier Jørn Skjærvik og Pål Erik Heimstad fra Innlandet Idrettskrets.

- Dette er altså helt gratis. Og ikke nok med det: Alle påmeldte får servert lunsj og drikke mens de forsyner seg av denne faglige hovedretten med dyktige foredragsholdere som blir servert under anleggskonferansen.

Som programmet over viser, blir dette en dag tettpakket av høydepunkter. Vi kan love gode innledere og en flott ramme for å diskutere hvordan vi kan utvikle dagens klubbhus og omliggende aktivitetsflater til å bli inkluderende, relevante og skape grobunn for mer og ny aktivitet.

Denne høykompetente gjengen står for de respektive foredragene:

Ola Mattsson - Utviklingskonsulent i idrettsavdelingen hos Lokale og anlægsfonden DK
Hvorfor legge trykk på medvirkning og ha fokus på samarbeid i tidlig fase i anleggsprosjektet? Mattsson har bred erfaring som konsulent fra prosjekter i Danmark, men også i Norge. Matsson understreker at tidlig fase, medvirkning, det å finne de faktiske behovene og hvordan vi kan samhandle for å få dette til, er sentrale elementer for å oppnå bærekraft i prosjektene. 

Yngve Carlsson - Strømsgodset IF. Sosiolog og spesialrådgiver KS
Carlsson har et sosiologisk og humoristisk blikk på det å gå fra klubbhus til aktivitetshus. Hvilke muligheter, utfordringer og dilemmaer må vi ta med oss i anleggsprosjektet vårt?

Jon Giæver Pedersen – kommunedirektør i Flesberg komunne
Pedersen skal snakke om hva som ligger bak "Skattekista", et prosjekt som har kombinert skole og idrett. 

Caroline Rolstad - kultursjef Åmot kommune. Kappahallen
Rolstad vil berette om prosjektet Kappahallen, som er et nytt prosjekt i Åmot (Rena), der ungdommen har fått mulighet til å medvirke i utviklingen av den nye aktivitetshallen.

Sindre Rønning - Rådgiver Idrett og lek i Sparebankstiftelsen DnB
Rønning er rådgiver for Sparebankstiftelsen, som hele tiden søker å støtte gode prosjekter. Han skal gi oss et bilde på hva Sparebankstiftelsen søker å få til og hvilke prosjekter og prosesser de søker å støtte.

Ragnhild Sveen - seksjonssjef idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet i Innlandet fylkeskommune
Fylkeskommunen behandler søknader om spillemidler og er en sentral aktør i anleggsutviklingen. Sveen skal dele noen tanker omkring hva fylket ser som viktig i anleggsutviklingen fra idrett og kommuner i tiden fremover. 

Tore Stubrud, leder av anleggspolitisk utvalg i Innlandet idrettskrets, introduserer prosjektet "Fra Klubbhus til aktivitetshus", mens Pål Erik Heimstad skal lede panelsamtalen om "Sammen får vi til mer - hvordan skape de beste anleggsprosessene?"

Du kan melde deg på konferansen her: Gratis anleggskonferanse 17. februar

Anleggskonferansen er altså helt gratis og avholdes på Scandic Hamar, Vangsveien 121, 2318 Hamar.

Fristen for påmelding er 11. februar.

Konferansen inngår i vårt pågående anleggsprosjekt "Fra klubbhus til aktivitetshus", et samarbeid med Viken, Oslo og Vestfold- og Telemark idrettskretser.

Du kan lese mer om prosjektet her: Fra klubbhus til aktivitetshus